Milžiniškas išpardavimas, iki 80 % nuolaida
Vertės sudėtinės pakuotės, iki 72 % nuolaida

Menstruacijos daugeliui moterų sukelia neramų miegą. Labai nemalonu, kai naktį pažadina drėgmė ar garai. Su menstruacinėmis kelnaitėmis nakčiai niekas netrukdys jums miegoti. Daugiau nebereikės miegoti pusiau miegant ir nuolat tikrinti, ar neišsiplovėte. Ir jums nereikės imtis kitų "saugos priemonių", pvz., rankšluosčio, kad atsigultumėte į lovą...

Menstruacijos daugeliui moterų sukelia neramų miegą. Labai nemalonu, kai naktį pažadina drėgmė ar garai. Su menstruacinėmis kelnaitėmis nakčiai niekas netrukdys jums miegoti. Daugiau nebereikės miegoti pusiau miegant ir nuolat tikrinti, ar neišsiplovėte. Ir jums nereikės imtis kitų "saugos priemonių", pvz., rankšluosčio, kad atsigultumėte į lovą. Naktines menstruacines kelnaites taip pat galite naudoti kaip apsauginę priemonę menstruacinei taurelei ar tamponui. Taip pat yra menstruacinių kelnaičių, skirtų vidutinėms ir silpnoms menstruacijoms.

Kelnaitės - ekologiškos menstruacijų pagalbinės priemonės nakčiai

Kai kurios moterys naktį išsiverčia tik su menstruacinėmis kelnaitėmis, kai menstruacijos būna gausios. Tačiau ne kiekviena moteris gali jaustis saugi miegodama. Naktinės menstruacinės kelnaitės turi prailgintą užpakalinę ar net priekinę sugeriančiąją dalį, priešingai nei kasdienio naudojimo kelnaitės. Todėl galite miegoti ant nugaros ar pilvo nebijodami užsnūsti. Menstruacinių kelnaičių privalumas - jų daugkartinis naudojimas. Tiesiog išskalbkite juos ir galėsite dėvėti vėl ir vėl. Todėl jos yra ekologiška alternatyva kitoms vienkartinėms naktinėms menstruacijų priemonėms. Menstruacinės kelnaitės gali būti besiūlės, sportinės ir nėriniuotos. Tiesiog pasirinkite, kurie iš jų jums tinka. Atraskite platų menstruacinių kelnaičių asortimentą iš "Love Luna" arba "Meracus".

Rodyti daugiau

Filtruoti pagal kategoriją

Dydis
Daugiau... Mažiau
Prekės ženklas
Daugiau... Mažiau
Daugkartinė pakuotė
Daugiau... Mažiau
Spalva
Daugiau... Mažiau
Medžiaga
Daugiau... Mažiau
Tipas
Daugiau... Mažiau
Kitas
Daugiau... Mažiau
Kelnaičių ilgis
Daugiau... Mažiau
Filtras

Viršuje

Geriausi pardavėjai

Geriausiai įvertintas

Naujausias

Pigiausias

Brangiausias

1-30 iš 32 elementų
į puslapį
1-30 iš 32 elementų