Milžiniškas išpardavimas, iki 80 % nuolaida
Vertės sudėtinės pakuotės, iki 72 % nuolaida

Iš pirmo žvilgsnio menstruacinės kelnaitės atrodo kaip klasikinis apatinis trikotažas. Jie unikalūs tuo, kad juose yra keli funkciniai sluoksniai, kurie rūpinasi tobula skysčio absorbcija. Nuotėkio nėra. Gausių menstruacijų kelnaitės yra labiau sugeriančios nei menstruacinės kelnaitės, skirtos lengvoms ir vidutinio sunkumo menstruacijoms. Tai pu...

Iš pirmo žvilgsnio menstruacinės kelnaitės atrodo kaip klasikinis apatinis trikotažas. Jie unikalūs tuo, kad juose yra keli funkciniai sluoksniai, kurie rūpinasi tobula skysčio absorbcija. Nuotėkio nėra. Gausių menstruacijų kelnaitės yra labiau sugeriančios nei menstruacinės kelnaitės, skirtos lengvoms ir vidutinio sunkumo menstruacijoms. Tai puiki ekologiška priemonė gausioms menstruacijoms, visiškai pakeičianti įklotus ar tamponus.

Pagalbinė priemonė gausių menstruacijų metu, kad išliktumėte sausa

Gausių menstruacijų pagalbinės priemonės - kelnaitės - turi kelis sugeriančius sluoksnius, kurie gali sugerti dar didesnį skysčio kiekį. Kad jaustumėtės saugiai, per dieną kelnaites būtina keisti kelis kartus. Todėl patartina turėti keletą papildomų menstruacinių kelnaičių. Kad miegas būtų patogus ir netrikdomas, menstruacinės kelnaitės nakčiai yra su prailgintu sugeriančiu sluoksniu nugaroje. Menstruacinės kelnaitės gaminamos ir iš sintetinių, ir iš natūralių medžiagų. Populiariausios natūralios medžiagos yra medvilnė, bambukas ir merino vilna. Jie yra jautrūs jūsų odai ir pasižymi puikiomis absorbcinėmis savybėmis, todėl nereikia nerimauti dėl odos sudirginimo. Menstruacinės kelnaitės gali būti vientisos, nėriniuotos ir sportinio dizaino. Juos siūlo prekės ženklai "Love Luna" arba "Meracus".

Rodyti daugiau

Filtruoti pagal kategoriją

Dydis
Daugiau... Mažiau
Prekės ženklas
Daugiau... Mažiau
Daugkartinė pakuotė
Daugiau... Mažiau
Spalva
Daugiau... Mažiau
Medžiaga
Daugiau... Mažiau
Tipas
Daugiau... Mažiau
Kitas
Daugiau... Mažiau
Kelnaičių ilgis
Daugiau... Mažiau
Filtras

Viršuje

Geriausi pardavėjai

Geriausiai įvertintas

Naujausias

Pigiausias

Brangiausias

1-30 iš 37 elementų
į puslapį
1-30 iš 37 elementų