Milžiniškas išpardavimas, iki 80 % nuolaida
Vertės sudėtinės pakuotės, iki 72 % nuolaida

Ar kasdien susiduriate su sunkumais mūvėdami kojines? Su spalvingomis ir linksmomis kojinėmis vaikams šią problemą galite išspręsti. Jūsų mažyliai eis prie komodos pasiimti savo spalvotų kojinių ir mielai jas mūvės. Juk vaikus labiausiai traukia ryškios spalvos ir žaismingas dizainas. Jei norite, kad vaikai išmoktų patys susirasti ir apsivilkti ...

Ar kasdien susiduriate su sunkumais mūvėdami kojines? Su spalvingomis ir linksmomis kojinėmis vaikams šią problemą galite išspręsti. Jūsų mažyliai eis prie komodos pasiimti savo spalvotų kojinių ir mielai jas mūvės. Juk vaikus labiausiai traukia ryškios spalvos ir žaismingas dizainas. Jei norite, kad vaikai išmoktų patys susirasti ir apsivilkti apatinius drabužius, nupirkite jiems tos pačios spalvos arba to paties motyvo kelnaites, šortus ir kojines ir leiskite jiems susirasti prie jų derančias dalis.

Vaikiškos kojinės visų pirma turi būti geros kokybės.

Ne tik linksmų motyvų vaikiški apatiniai, bet ir visi vaikiški apatiniai turi būti pagaminti iš kokybiškų ir malonių medžiagų, kurios nedirgina jautrios vaikų odos. Spalvotiems apatiniams drabužiams naudojamos spalvos neturi sukelti alerginių reakcijų. Todėl rinkdamiesi linksmus apatinius drabužius vaikams visų pirma vadovaukitės sveikatos saugą patvirtinančiais sertifikatais.


Kokybiškų vaikiškų kojinių gamybinė medžiaga turėtų būti daugiausia medvilnė. Likusi dalis yra elastingos medžiagos, kurios užtikrina, kad kojinė gerai prisitaikytų prie vaiko pėdos formos. Rinkdamiesi atidžiai stebėkite siūles, kurios neturėtų trinti odos. Kulkšnies apačia neturėtų per daug suspausti vaiko pėdos, tačiau ji taip pat neturėtų nuslysti nuo kulkšnies. Rinkitės iš žemų ir aukštų kūdikių kojinių su mielais ir linksmais motyvais.

Rodyti daugiau

Filtruoti pagal kategoriją

Dydis
Daugiau... Mažiau
Prekės ženklas
Daugiau... Mažiau
Daugkartinė pakuotė
Daugiau... Mažiau
Spalva
Daugiau... Mažiau
Medžiaga
Daugiau... Mažiau
Tipas
Daugiau... Mažiau
Gumos tipas
Daugiau... Mažiau
Kitas
Daugiau... Mažiau
Kelnaičių ilgis
Daugiau... Mažiau
Filtras

Viršuje

Geriausi pardavėjai

Geriausiai įvertintas

Naujausias

Pigiausias

Brangiausias

1-30 iš 86 elementų
į puslapį
1-30 iš 86 elementų