Milžiniškas išpardavimas, iki 80 % nuolaida
Vertės sudėtinės pakuotės, iki 72 % nuolaida

Parduodant vaikiškus drabužius galite įsigyti pasirinktų drabužių patraukliomis kainomis. Vaikų drabužiams taikomos iki 80 % nuolaidos. Už patrauklią kainą galite įsigyti kojinių, kelnaičių, kelnaičių, trumpikių, boksininkų arba boksininkų šortų. Pradžiuginkite vaikus ryškių spalvų apatiniais drabužiais. Ir kas jiems kelia tikrą šypseną? Linksmų...

Parduodant vaikiškus drabužius galite įsigyti pasirinktų drabužių patraukliomis kainomis. Vaikų drabužiams taikomos iki 80 % nuolaidos. Už patrauklią kainą galite įsigyti kojinių, kelnaičių, kelnaičių, trumpikių, boksininkų arba boksininkų šortų. Pradžiuginkite vaikus ryškių spalvų apatiniais drabužiais. Ir kas jiems kelia tikrą šypseną? Linksmų raštų apatiniai drabužiai. Kaip dėl gyvūnų, animacinių filmų personažų ar komiksų paveikslėlių?

Prekyba vaikiškomis prekėmis

Kokius vaikiškus drabužius galite rinktis? Berniukams paruošėme klasikinio vienspalvio dizaino šortus, bokserius ir kelnaites, taip pat su stilingais raštais. Kaip dėl dryžių, pledų, šikšnosparnių ar "Paw Patrol"? Mergaitėms skirtos medvilninės kelnaitės su Minnie, lėlės Barbės ar gyvūnų piešiniais. Kojinės berniukams ir mergaitėms gali būti tiek aukštos, tiek iki kulkšnių. Galite rinktis sportinį ir klasikinį dizainą. Net kojinės yra žaismingo ir patrauklaus dizaino.

Į ką atkreipti dėmesį renkantis

Rinkdamiesi pigius vaikiškus apatinius drabužius ir drabužius atkreipkite dėmesį į gamybos medžiagas, kirpimus ir tinkamą dydį. Kojinės neturi susiraizgyti, bet kartu kojos pirštai turi turėti pakankamai vietos. Juose negalima suspausti kulkšnies. Berniukų bokseriams ir šortams reikia austos elastinės medžiagos, kuri būtų patogi, nespaustų ir išlaikytų apatinius drabužius vietoje. Mergaičių kelnaitės neturi trinti kirkšnies dalies. Dėl elastinio galo neturi atsirasti pūslių. Rinkitės apatinius drabužius, kurie daugiausia pagaminti iš medvilnės arba medvilnės ir elastano, kuris suteikia elastingumo. Šiose medžiagose jautri kūdikių oda jaučiasi laiminga.

Kas yra paketai su nuolaida

Jei norite pigiai nusipirkti drabužių vaikams, jus sudomins apatinio trikotažo pakuotės su nuolaida. Pakuotėje paprastai rasite tris ar daugiau vienodų arba skirtingo dizaino detalių. Pirkdami apatinius drabužius su nuolaida, mokėsite mažiau nei pirkdami po vieną.

Rodyti daugiau

Filtruoti pagal kategoriją

Dydis
Daugiau... Mažiau
Značka
Daugiau... Mažiau
Daugkartinė pakuotė
Daugiau... Mažiau
Spalva
Daugiau... Mažiau
Čekijos prekės ženklas
Daugiau... Mažiau
Medžiaga
Daugiau... Mažiau
Tipas
Daugiau... Mažiau
Gumos tipas
Daugiau... Mažiau
Kita
Daugiau... Mažiau
Kelnaičių ilgis
Daugiau... Mažiau
Filtras

Viršuje

Geriausi pardavėjai

Geriausiai įvertintas

Naujausias

Pigiausias

Brangiausias

1-30 iš 197 elementų
į puslapį
1-30 iš 197 elementų