Milžiniškas išpardavimas, iki 80 % nuolaida
Vertės sudėtinės pakuotės, iki 72 % nuolaida

Ieškote originalaus ir išradingo apatinio trikotažo mergaitėms? Kelnaitės įvairių stilių kelnaitės pažįstamos visiems, o kaip dėl linksmų vaikiškų šortukų? Marškinėliai jau seniai tapo pagrindiniu vyrų garderobo elementu. Šiandien juos mėgsta ir moterys bei merginos. Iš pirmo žvilgsnio jie nesiskiria nuo vyriškų šortų, dažniausiai skiriasi tik d...

Ieškote originalaus ir išradingo apatinio trikotažo mergaitėms? Kelnaitės įvairių stilių kelnaitės pažįstamos visiems, o kaip dėl linksmų vaikiškų šortukų? Marškinėliai jau seniai tapo pagrindiniu vyrų garderobo elementu. Šiandien juos mėgsta ir moterys bei merginos. Iš pirmo žvilgsnio jie nesiskiria nuo vyriškų šortų, dažniausiai skiriasi tik dydžiu. Šie kūdikių apatiniai drabužiai dažniausiai siuvami iš medvilnės arba medvilninio satino, kurie geriausiai tinka jautriai kūdikių odai. Juos galima puikiai derinti ne tik su linksmais kojinėmis.

Mergaičių šortai ne tik miegui

Kodėl šortų kirpimas toks populiarus? Nes ji suteikia neįtikėtiną laisvę ir komfortą. Moterys, moterys ir merginos šortus dažniausiai dėvi miegoti. Puikus pakaitalas pižama. Tačiau jose taip pat patogu ilsėtis namuose. Tiesiog pasirinkite jiems tinkamą mergaičių liemenėlės ir niekas netrukdys jums patogiai ilsėtis. Su jais taip pat galite išeiti į lauką, jie tarnauja kaip šortai. Mergaičių šortai yra įvairių raštų ir dizainų. Ar jums labiau patinka paprasti langeliai, modernūs abstraktūs raštai, ar juokingi raštai?

Rodyti daugiau

Filtruoti pagal kategoriją

Dydis
Daugiau... Mažiau
Prekės ženklas
Daugiau... Mažiau
Daugkartinė pakuotė
Daugiau... Mažiau
Spalva
Daugiau... Mažiau
Medžiaga
Daugiau... Mažiau
Tipas
Daugiau... Mažiau
Gumos tipas
Daugiau... Mažiau
Kitas
Daugiau... Mažiau
Kelnaičių ilgis
Daugiau... Mažiau
Filtras

Viršuje

Geriausi pardavėjai

Geriausiai įvertintas

Naujausias

Pigiausias

Brangiausias

1-30 iš 179 elementų
į puslapį
1-30 iš 179 elementų