Milžiniškas išpardavimas, iki 80 % nuolaida
Vertės sudėtinės pakuotės, iki 72 % nuolaida

Ieškote kokybiškos berniukų pižamos, su kuria jūsų mažasis išdykėlis ramiai miegos visą naktį? Trenýrkárna.cz rasite medvilninių pižamų berniukams nuo 2 iki 14 metų, kurios puikiai tinka jautriai vaikų odai. Žinoma, laisvesnis kirpimas užtikrina pakankamą komfortą miego metu - pižama nespaudžia, nespaudžia ir nesukelia skausmingų pūslių ar net v...

Ieškote kokybiškos berniukų pižamos, su kuria jūsų mažasis išdykėlis ramiai miegos visą naktį? Trenýrkárna.cz rasite medvilninių pižamų berniukams nuo 2 iki 14 metų, kurios puikiai tinka jautriai vaikų odai. Žinoma, laisvesnis kirpimas užtikrina pakankamą komfortą miego metu - pižama nespaudžia, nespaudžia ir nesukelia skausmingų pūslių ar net vystyklų bėrimo. Ieškote pižamos jaunai moteriai? Tuomet jūsų dėmesio neturėtų pritraukti mergaičių pižamos, pagamintos iš 100 % medvilnės.

Kaip pasirinkti kokybišką pižamą vaikams

Vaikiška pižama turi būti patogi, pralaidi orui ir pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų. Atkreipkite dėmesį į siūlių apdirbimą - per stambios siūlės gali nemaloniai sudirginti kūdikio odą. Pižamą taip pat rinkitės pagal sezoną. Vasarą puikiai tinka vaikiškos pižamos trumpomis rankovėmis, o žiemą praverčia šiltesnės vaikiškos pižamos ilgomis rankovėmis ir kelnėmis. Taip pat atidžiai rinkitės berniukų apatinius drabužius, vaikiškus šortus ir vaikiškas kojines - visada atsižvelkite į jautrią mažylių odą.

Rodyti daugiau

Filtruoti pagal kategoriją

Dydis
Daugiau... Mažiau
Prekės ženklas
Daugiau... Mažiau
Daugkartinė pakuotė
Daugiau... Mažiau
Spalva
Daugiau... Mažiau
Medžiaga
Daugiau... Mažiau
Tipas
Daugiau... Mažiau
Gumos tipas
Daugiau... Mažiau
Kitas
Daugiau... Mažiau
Kelnaičių ilgis
Daugiau... Mažiau
Filtras

Viršuje

Geriausi pardavėjai

Geriausiai įvertintas

Naujausias

Pigiausias

Brangiausias

1-28 iš 28 elementų
1-28 iš 28 elementų