Milžiniškas išpardavimas, iki 80 % nuolaida
Vertės sudėtinės pakuotės, iki 72 % nuolaida

Liemenėlės su petnešėlėmis yra neatsiejama kiekvienos moters garderobo dalis. Jos puikiai palaiko krūtinę, suteikia pilną iškirptę ir gali sumažinti nugaros skausmą. Kaušeliai sutvirtinti nuimamais paminkštinimais arba putplasčiu, todėl krūtinė įgauna tobulą apvalią formą. Be visiškai sustiprintų modelių, yra ir pusiau sustiprintų modelių, kur...

Liemenėlės su petnešėlėmis yra neatsiejama kiekvienos moters garderobo dalis. Jos puikiai palaiko krūtinę, suteikia pilną iškirptę ir gali sumažinti nugaros skausmą. Kaušeliai sutvirtinti nuimamais paminkštinimais arba putplasčiu, todėl krūtinė įgauna tobulą apvalią formą. Be visiškai sustiprintų modelių, yra ir pusiau sustiprintų modelių, kuriuose užpildyta tik apatinė puodelio dalis, o viršutinė dalis dekoruota nėriniais arba permatomu tinkleliu. Ar norėtumėte dėvėti liemenėles be paminkštinimų? Jų rasite ir čia!

Kaip pasirinkti moterišką liemenėlę?

Dėl gerai prigludusios liemenėlės atrodysite lieknesnė, jums nereikės susilenkti, o krūtys atrodys stangresnės. Gražią iškirptę sukurs trikampio formos liemenėlės su sustiprintais kaušeliais, gundančios "bardot" liemenėlės, kurių forma išryškina viršutinę krūtų liniją, arba "push-up" liemenėlės, natūraliai pakeliančios ir formuojančios krūtinę. Jei mėgstate dėvėti aptemptus marškinėlius ir sukneles, įsigykite sustiprintą besiūlę liemenėlę, kurios beveik nesimato po drabužiais.

Rodyti daugiau

Filtruoti pagal kategoriją

Dydis
Daugiau... Mažiau
Prekės ženklas
Daugiau... Mažiau
Daugkartinė pakuotė
Daugiau... Mažiau
Spalva
Daugiau... Mažiau
Medžiaga
Daugiau... Mažiau
Tipas
Daugiau... Mažiau
Gumos tipas
Daugiau... Mažiau
Kitas
Daugiau... Mažiau
Kelnaičių ilgis
Daugiau... Mažiau
Filtras

Viršuje

Geriausi pardavėjai

Geriausiai įvertintas

Naujausias

Pigiausias

Brangiausias

1-30 iš 91 elementų
į puslapį
1-30 iš 91 elementų