Milžiniškas išpardavimas, iki 80 % nuolaida
Vertės sudėtinės pakuotės, iki 72 % nuolaida

Moterims, turinčioms didelę krūtinę, akivaizdu, kad liemenėlės be karkaso yra geriausias pasirinkimas. Jos suteikia nepakartojamą komfortą ir pakankamą atramą didesnėms krūtinėms. Plačios reguliuojamos petnešėlės, kurios paprastai yra tvirtai prisiūtos prie kaušelių, padeda užtikrinti patogų dėvėjimą. Populiariausios liemenėlės su kauliukais y...

Moterims, turinčioms didelę krūtinę, akivaizdu, kad liemenėlės be karkaso yra geriausias pasirinkimas. Jos suteikia nepakartojamą komfortą ir pakankamą atramą didesnėms krūtinėms. Plačios reguliuojamos petnešėlės, kurios paprastai yra tvirtai prisiūtos prie kaušelių, padeda užtikrinti patogų dėvėjimą. Populiariausios liemenėlės su kauliukais yra nėriniuotos liemenėlės, kurios atrodo labai moteriškai, ir sportinės liemenėlės. Ar norėtumėte dėvėti liemenėles su petnešėlėmis? Jų rasite ir čia!

Kaip pasirinkti moterišką liemenėlę?

Dėl gerai prigludusios liemenėlės atrodysite lieknesnė, jums nereikės susilenkti, o krūtys atrodys stangresnės. Gražią iškirptę išryškins liemenėlės su trikampio formos kaušeliais arba gundančios "bardot" liemenėlės, kurių forma ypač išryškina viršutinę krūtų liniją. Rinkdamiesi liemenėlę taip pat atkreipkite dėmesį į medžiagų kokybę - patogios liemenėlės, pagamintos iš bambuko pluošto arba medvilnės, kuri kvėpuoja ir nedirgina odos, yra puikus pasirinkimas. 

Rodyti daugiau

Filtruoti pagal kategoriją

Dydis
Daugiau... Mažiau
Prekės ženklas
Daugiau... Mažiau
Daugkartinė pakuotė
Daugiau... Mažiau
Spalva
Daugiau... Mažiau
Medžiaga
Daugiau... Mažiau
Tipas
Daugiau... Mažiau
Gumos tipas
Daugiau... Mažiau
Kitas
Daugiau... Mažiau
Kelnaičių ilgis
Daugiau... Mažiau
Filtras

Viršuje

Geriausi pardavėjai

Geriausiai įvertintas

Naujausias

Pigiausias

Brangiausias

1-30 iš 245 elementų
į puslapį
1-30 iš 245 elementų