Milžiniškas išpardavimas, iki 80 % nuolaida
Vertės sudėtinės pakuotės, iki 72 % nuolaida

Liemenėlės su petnešėlėmis yra neatsiejama kiekvienos moters garderobo dalis. Jos puikiai palaiko krūtinę, suteikia pilną iškirptę ir gali sumažinti nugaros skausmą. Kad liemenėlės su petnešėlėmis gerai veiktų ir suteiktų reikiamą atramą, jos turi glaudžiai priglausti krūtis. Todėl įsitikinkite, kad liemenėlė priglunda prie kūno, niekur nespau...

Liemenėlės su petnešėlėmis yra neatsiejama kiekvienos moters garderobo dalis. Jos puikiai palaiko krūtinę, suteikia pilną iškirptę ir gali sumažinti nugaros skausmą. Kad liemenėlės su petnešėlėmis gerai veiktų ir suteiktų reikiamą atramą, jos turi glaudžiai priglausti krūtis. Todėl įsitikinkite, kad liemenėlė priglunda prie kūno, niekur nespaudžia ir baigiasi ties pažastimi. Ar norėtumėte dėvėti liemenėles be karkaso? Jų rasite ir čia!

Kaip pasirinkti moterišką liemenėlę?

Ar liemenėlė jums gerai tinka, priklauso ne tik nuo jos dydžio ir prigludimo, bet ir nuo kaušelių bei petnešėlių formos. Klasika yra liemenėlės su trikampio formos kaušeliais, kurios ypač tinka mažesnėms krūtinėms. Jei ieškote liemenėlės didesnei krūtinei, rinkitės liemenėlę su storesnėmis petnešėlėmis, kurios neįsirėš į odą. Taip pat atkreipkite dėmesį į medžiagų kokybę - vienspalvės liemenėlės iš bambuko pluošto arba medvilnės, kuri kvėpuoja ir nedirgina odos, yra puikus pasirinkimas. 

Rodyti daugiau

Filtruoti pagal kategoriją

Dydis
Daugiau... Mažiau
Značka
Daugiau... Mažiau
Daugkartinė pakuotė
Daugiau... Mažiau
Spalva
Daugiau... Mažiau
Čekijos prekės ženklas
Daugiau... Mažiau
Medžiaga
Daugiau... Mažiau
Tipas
Daugiau... Mažiau
Gumos tipas
Daugiau... Mažiau
Kita
Daugiau... Mažiau
Kelnaičių ilgis
Daugiau... Mažiau
Filtras

Viršuje

Geriausi pardavėjai

Geriausiai įvertintas

Naujausias

Pigiausias

Brangiausias

1-19 iš 19 elementų
1-19 iš 19 elementų