Milžiniškas išpardavimas, iki 80 % nuolaida
Vertės sudėtinės pakuotės, iki 72 % nuolaida

Kad prigludę moteriški apatiniai drabužiai skirti tik apkūnioms moterims? O, ne! Tinkamas drabužis gali paslėpti trūkumus ir išryškinti moteriškus privalumus nuo 36 dydžio. Todėl aptempiančių apatinių neturėtų trūkti nė vienos moters, kuri nori jaustis patraukli net vilkėdama aptemptus, lengvus ar permatomus drabužius, spintoje. Garderobo pagr...

Kad prigludę moteriški apatiniai drabužiai skirti tik apkūnioms moterims? O, ne! Tinkamas drabužis gali paslėpti trūkumus ir išryškinti moteriškus privalumus nuo 36 dydžio. Todėl aptempiančių apatinių neturėtų trūkti nė vienos moters, kuri nori jaustis patraukli net vilkėdama aptemptus, lengvus ar permatomus drabužius, spintoje. Garderobo pagrindą daugiausia sudaro kelnaitės su raišteliu, aukštesniu liemeniu arba kojomis ir besiūlės kelnaitės, kurių beveik nematyti po drabužiais.

Kaip išsirinkti ištraukiamą apatinį trikotažą

Tai buvo tie laikai, kai moteriškas apatinis trikotažas buvo negražus ir beformis. Šiuo metu galima rasti ir visiškai gundančių drabužių, kuriuos puošia tokios detalės kaip dekoratyviniai apdarai ar nėriniai. Ideali medžiaga, be abejo, yra medvilnė ir bambuko pluoštas - tai natūralios medžiagos, kurios yra pralaidžios orui, patogios dėvėti ir tinkamos net jautriai odai. Nereikia nerimauti dėl cheminių pluoštų - jie suteikia drabužiams elastingumo ir prailgina jų tarnavimo laiką. 

Rodyti daugiau

Filtruoti pagal kategoriją

Dydis
Daugiau... Mažiau
Značka
Daugiau... Mažiau
Daugkartinė pakuotė
Daugiau... Mažiau
Spalva
Daugiau... Mažiau
Čekijos prekės ženklas
Daugiau... Mažiau
Medžiaga
Daugiau... Mažiau
Tipas
Daugiau... Mažiau
Gumos tipas
Daugiau... Mažiau
Kita
Daugiau... Mažiau
Kelnaičių ilgis
Daugiau... Mažiau
Filtras

Viršuje

Geriausi pardavėjai

Geriausiai įvertintas

Naujausias

Pigiausias

Brangiausias

1-9 iš 9 elementų
1-9 iš 9 elementų