Milžiniškas išpardavimas, iki 80 % nuolaida
Vertės sudėtinės pakuotės, iki 72 % nuolaida

Ar miegate vilkėdami išskleistus marškinius, nes netikite, kad galėtumėte rasti vyriškų pižamų pilniems vyrams, kurios atitiktų visus jūsų lūkesčius? Dabar jums nebereikia apie tai svajoti! Didelių dydžių pižamos suteiks jums patogumo ir leis ramiai miegoti. Šiuolaikinė mada siūlo daugybę patrauklių drabužių, kurie tinka net ir gražesniems vyram...

Ar miegate vilkėdami išskleistus marškinius, nes netikite, kad galėtumėte rasti vyriškų pižamų pilniems vyrams, kurios atitiktų visus jūsų lūkesčius? Dabar jums nebereikia apie tai svajoti! Didelių dydžių pižamos suteiks jums patogumo ir leis ramiai miegoti. Šiuolaikinė mada siūlo daugybę patrauklių drabužių, kurie tinka net ir gražesniems vyrams. Rinkitės paprastumą, minimalias dekoratyvines detales ir natūralias medžiagas, kurios leidžia odai laisvai kvėpuoti.

Kaip išsirinkti apatinį trikotažą pilnai figūrai

Nesvarbu, ar turite kelis papildomus kilogramus, ar gamta jus apdovanojo tinkamose vietose, renkantis apatinius drabužius nereikia savęs riboti. Jums tereikia žinoti savo išmatavimus ir žinoti, kokie kirpimai jums tinka. Ryškesnių formų vyrai paprastai renkasi vyriškus šortus arba bokserius, kurie gali paslėpti daugelį trūkumų. Kita vertus, vyriškos kelnaitės nerekomenduojamos apkūnesniems vyrams, tačiau visiškai jų atsisakyti nereikia. Peržiūrėkite padidinto dydžio šortus, bokserius ir kelnaites ir raskite savo garderobui tinkantį apatinį trikotažą.

Rodyti daugiau

Filtruoti pagal kategoriją

Dydis
Daugiau... Mažiau
Značka
Daugiau... Mažiau
Daugkartinė pakuotė
Daugiau... Mažiau
Spalva
Daugiau... Mažiau
Čekijos prekės ženklas
Daugiau... Mažiau
Medžiaga
Daugiau... Mažiau
Tipas
Daugiau... Mažiau
Gumos tipas
Daugiau... Mažiau
Kita
Daugiau... Mažiau
Kelnaičių ilgis
Daugiau... Mažiau
Filtras

Viršuje

Geriausi pardavėjai

Geriausiai įvertintas

Naujausias

Pigiausias

Brangiausias

1-17 iš 17 elementų
1-17 iš 17 elementų