Milžiniškas išpardavimas, iki 80 % nuolaida
Vertės sudėtinės pakuotės, iki 72 % nuolaida

Ieškote moteriškų sportinių marškinėlių, su kuriais puikiai pasirodysite? Rinkitės greitai džiūstančius, prakaitą varvančius ir kvapą sugeriančius funkcinius marškinėlius moterims. Taip užtikrinama, kad bus puikiai pasirūpinta jūsų komfortu ir šiluminiu komfortu, o jūs galėsite susitelkti į savo tikslo siekimą. Ar norite sportuoti kartu su partn...

Ieškote moteriškų sportinių marškinėlių, su kuriais puikiai pasirodysite? Rinkitės greitai džiūstančius, prakaitą varvančius ir kvapą sugeriančius funkcinius marškinėlius moterims. Taip užtikrinama, kad bus puikiai pasirūpinta jūsų komfortu ir šiluminiu komfortu, o jūs galėsite susitelkti į savo tikslo siekimą. Ar norite sportuoti kartu su partneriu? Įsigykite jam vyriškus funkcinius marškinėlius, kurie neatsilieka nuo jūsų.

Kam naudojami funkciniai apatiniai drabužiai

Pagrindinė funkcinių apatinių drabužių paskirtis - nuvesti prakaitą nuo kūno ir galiausiai į kitus drabužių sluoksnius. Dėl to sportuodami išliksite sausi ir išlaikysite optimalią temperatūrą. Vasarą jis vėsina, o žiemą šildo. Visa tai įmanoma dėl specialaus pluošto, iš kurio pagaminti funkciniai apatiniai drabužiai. Nesvarbu, ar sportuojate laisvalaikiu, ar profesionaliai, jūsų garderobe turėtų būti sportinio apatinio trikotažo, liemenėlių, kojinių ir moteriškų funkcinių marškinėlių ilgomis rankovėmis, kuriuos rekomenduojame derinti su kitais funkciniais sluoksniais, kad pasiektumėte geriausią efektą.

Rodyti daugiau

Filtruoti pagal kategoriją

Dydis
Daugiau... Mažiau
Značka
Daugiau... Mažiau
Daugkartinė pakuotė
Daugiau... Mažiau
Spalva
Daugiau... Mažiau
Čekijos prekės ženklas
Daugiau... Mažiau
Medžiaga
Daugiau... Mažiau
Tipas
Daugiau... Mažiau
Gumos tipas
Daugiau... Mažiau
Kita
Daugiau... Mažiau
Kelnaičių ilgis
Daugiau... Mažiau
Filtras

Viršuje

Geriausi pardavėjai

Geriausiai įvertintas

Naujausias

Pigiausias

Brangiausias

1-1 iš 1 elemento
1-1 iš 1 elemento