Milžiniškas išpardavimas, iki 80 % nuolaida
Vertės sudėtinės pakuotės, iki 72 % nuolaida

Ieškote vyriškų sportinių marškinėlių, kurie padėtų jums puikiai pasirodyti ir peržengti savo asmenines ribas? Tokiu atveju rinkitės funkcinius marškinėlius vyrams, kurie greitai džiūsta, veiksmingai šalina prakaitą ir sugeria nemalonius kvapus. Taip užtikrinamas jūsų komfortas ir šiluminis komfortas, o jūs susitelkiate į savo tikslo siekimą. ...

Ieškote vyriškų sportinių marškinėlių, kurie padėtų jums puikiai pasirodyti ir peržengti savo asmenines ribas? Tokiu atveju rinkitės funkcinius marškinėlius vyrams, kurie greitai džiūsta, veiksmingai šalina prakaitą ir sugeria nemalonius kvapus. Taip užtikrinamas jūsų komfortas ir šiluminis komfortas, o jūs susitelkiate į savo tikslo siekimą. Ar norite sportuoti kartu su partneriu? Įsigykite jai moteriškus funkcinius marškinėlius, kurie neatsilieka nuo jūsų.

Kaip pasirinkti funkcinius apatinius drabužius

Nesvarbu, ar sportuojate laisvalaikiu, ar profesionaliai, jūsų garderobe turėtų būti sportinių bokserių, kojinių ir tamprės, taip pat vyriškų funkcinių marškinėlių trumpomis ir ilgomis rankovėmis. Rinkdamiesi vyriškus sportinius marškinėlius atkreipkite dėmesį į naudojamas medžiagas. Labai populiarūs yra merino vilnos ir bambuko marškinėliai, kurie pasižymi natūraliomis antibakterinėmis savybėmis. Atkreipkite dėmesį ne tik į medžiagą, bet ir į tokias detales kaip marškinėlių kirpimas ir dydis, siūlės, kvėpuojančios plokštės ar šviesą atspindintys elementai.

Rodyti daugiau

Filtruoti pagal kategoriją

Dydis
Daugiau... Mažiau
Značka
Daugiau... Mažiau
Daugkartinė pakuotė
Daugiau... Mažiau
Spalva
Daugiau... Mažiau
Čekijos prekės ženklas
Daugiau... Mažiau
Medžiaga
Daugiau... Mažiau
Tipas
Daugiau... Mažiau
Gumos tipas
Daugiau... Mažiau
Kita
Daugiau... Mažiau
Kelnaičių ilgis
Daugiau... Mažiau
Filtras

Viršuje

Geriausi pardavėjai

Geriausiai įvertintas

Naujausias

Pigiausias

Brangiausias

1-4 iš 4 elementų
1-4 iš 4 elementų