Milžiniškas išpardavimas, iki 80 % nuolaida
Vertės sudėtinės pakuotės, iki 72 % nuolaida

Sėskite prie Kūčių stalo nusiteikę nuo galvos iki kojų. Šventinę aprangą papildykite kalėdiniais šortais ar bokseriais ir nepamirškite šventinių kojinių su kalėdiniais motyvais. Priešingu atveju net Kalėdų išvakarėse iš mamos išgirsite, kad šiltos kojos yra geros sveikatos pagrindas. Laimei, turite iš ko rinktis - be vyriškų šortų, Trenýrkárna...

Sėskite prie Kūčių stalo nusiteikę nuo galvos iki kojų. Šventinę aprangą papildykite kalėdiniais šortais ar bokseriais ir nepamirškite šventinių kojinių su kalėdiniais motyvais. Priešingu atveju net Kalėdų išvakarėse iš mamos išgirsite, kad šiltos kojos yra geros sveikatos pagrindas. Laimei, turite iš ko rinktis - be vyriškų šortų, Trenýrkárna.cz galite rasti spalvingų kojinių su elnių vežimais, meduoliais ar Kalėdų Seneliu.

Kaip pasirinkti vyriškas kojines su linksmais motyvais

Jei per metus mėgstate vienspalves kojines, bent jau per Kalėdas leiskite pasireikšti savo vaizduotei ir mūvėkite kojines su klasikiniais kalėdiniais motyvais. Kaip pasirinkti tinkamus? Kalėdinės kojinės visų pirma turi būti šiltos. Pasitikėkite jais pasivaikščioję snieguotame miške, apsilankę Kalėdų mugėje ar vidurnaktį bažnyčioje. "Czech Styx" kojinės, pagamintos iš 100 % medvilnės, yra maloniai šiltos ir nedirgina odos, atitiks jūsų poreikius.

Rodyti daugiau

Filtruoti pagal kategoriją

Dydis
Daugiau... Mažiau
Značka
Daugiau... Mažiau
Daugkartinė pakuotė
Daugiau... Mažiau
Spalva
Daugiau... Mažiau
Čekijos prekės ženklas
Daugiau... Mažiau
Medžiaga
Daugiau... Mažiau
Tipas
Daugiau... Mažiau
Gumos tipas
Daugiau... Mažiau
Kita
Daugiau... Mažiau
Kelnaičių ilgis
Daugiau... Mažiau
Filtras

Viršuje

Geriausi pardavėjai

Geriausiai įvertintas

Naujausias

Pigiausias

Brangiausias

1-19 iš 19 elementų
1-19 iš 19 elementų