Milžiniškas išpardavimas, iki 80 % nuolaida
Vertės sudėtinės pakuotės, iki 72 % nuolaida

Prisiminkite nerūpestingą vaikystę su kojinėmis, kuriomis džiaugsis jūsų vidinis vaikas. Moteriškos spalvingos kojinės su gyvūnų ir pasakų personažų motyvais, kurias pažįstate iš "Evening Star", yra patogios, malonios dėvėti, o jų dizainas niekada nenustos jus džiuginti. Išlaisvinkite savo žaismingą ir laisvą asmenybę ir išbandykite maisto, ga...

Prisiminkite nerūpestingą vaikystę su kojinėmis, kuriomis džiaugsis jūsų vidinis vaikas. Moteriškos spalvingos kojinės su gyvūnų ir pasakų personažų motyvais, kurias pažįstate iš "Evening Star", yra patogios, malonios dėvėti, o jų dizainas niekada nenustos jus džiuginti. Išlaisvinkite savo žaismingą ir laisvą asmenybę ir išbandykite maisto, gamtos ir sporto tematikos kojines arba kalėdines kojines, dėl kurių Kalėdų Senelis galėtų gėdytis.

Kaip pasirinkti linksmas moteriškas kojines

Kojinės su juokingu motyvu gali paįvairinti kasdienę aprangą ir pakelti nuotaiką net pirmadienio rytą. Tačiau kaip pasirinkti tinkamus? Nenorite, kad kojinės vaikštant susiraizgytų, apsitrauktų ar dusintų, todėl pasirinkite tinkamą dydį ir ilgį. Vasarą ir avint žemą avalynę labiau tinka kojinės iki kulkšnių, o žiemą jums pravers aukštos kojinės, kurios sušildys iki pat širdies gelmių. Nenuvertinkite medžiagos pasirinkimo ir rinkitės bambukines arba medvilnines kojines, kurios leidžia pėdai laisvai kvėpuoti.  

Rodyti daugiau

Filtruoti pagal kategoriją

Dydis
Daugiau... Mažiau
Značka
Daugiau... Mažiau
Daugkartinė pakuotė
Daugiau... Mažiau
Spalva
Daugiau... Mažiau
Čekijos prekės ženklas
Daugiau... Mažiau
Medžiaga
Daugiau... Mažiau
Tipas
Daugiau... Mažiau
Gumos tipas
Daugiau... Mažiau
Kita
Daugiau... Mažiau
Kelnaičių ilgis
Daugiau... Mažiau
Filtras

Viršuje

Geriausi pardavėjai

Geriausiai įvertintas

Naujausias

Pigiausias

Brangiausias

1-30 iš 49 elementų
į puslapį
1-30 iš 49 elementų