Milžiniškas išpardavimas, iki 80 % nuolaida
Vertės sudėtinės pakuotės, iki 72 % nuolaida

Kaip geriausia švęsti Kalėdų išvakarės arba Visų mylimųjų dieną? Apsimaukite spalvingas moteriškas kojines su šventiniais motyvais, užmeskite kojas ant stalo ir pamirškite rūpesčius. Kalėdinės kojinės su norvegišku raštu sušildys jus labiau nei karštas vynas, o Valentino dienos kojinės vasario 14 d. sulauks jūsų mylimosios dėmesio ir susižavėj...

Kaip geriausia švęsti Kalėdų išvakarės arba Visų mylimųjų dieną? Apsimaukite spalvingas moteriškas kojines su šventiniais motyvais, užmeskite kojas ant stalo ir pamirškite rūpesčius. Kalėdinės kojinės su norvegišku raštu sušildys jus labiau nei karštas vynas, o Valentino dienos kojinės vasario 14 d. sulauks jūsų mylimosios dėmesio ir susižavėjimo. O ką dėvėti po švenčių? Lengvai atlikite kasdienius darbus su kojinėmis su maisto, gyvūnų, sporto ar gamtos motyvais.

Kaip pasirinkti linksmas moteriškas kojines

Jūsų spintoje neturėtų trūkti kojinių su linksmais motyvais. Jie ne tik patogūs ir malonūs dėvėti, bet ir įvairių spalvų, todėl juos lengva derinti prie aprangos. Kaip pasirinkti tinkamus? Be dizaino, atkreipkite dėmesį į dydį, kirpimą ir ilgį - galite rinktis tiek aukštas, tiek kulkšnies kojines, kurios idealiai tinka vasarai ar žemiems batams. Nereikėtų nuvertinti ir medžiagos pasirinkimo - kasdieniam nešiojimui rinkitės bambukines arba medvilnines kojines, kurios leidžia kojoms laisvai kvėpuoti.

Rodyti daugiau

Filtruoti pagal kategoriją

Dydis
Daugiau... Mažiau
Značka
Daugiau... Mažiau
Daugkartinė pakuotė
Daugiau... Mažiau
Spalva
Daugiau... Mažiau
Čekijos prekės ženklas
Daugiau... Mažiau
Medžiaga
Daugiau... Mažiau
Tipas
Daugiau... Mažiau
Gumos tipas
Daugiau... Mažiau
Kita
Daugiau... Mažiau
Kelnaičių ilgis
Daugiau... Mažiau
Filtras

Viršuje

Geriausi pardavėjai

Geriausiai įvertintas

Naujausias

Pigiausias

Brangiausias

1-18 iš 18 elementų
1-18 iš 18 elementų