Milžiniškas išpardavimas, iki 80 % nuolaida
Vertės sudėtinės pakuotės, iki 72 % nuolaida

Apsimaukite spalvingas vyriškas kojines ir parodykite pasauliui savo žaismingą ir laisvą asmenybę! Kojinės su juokingais motyvais yra kūrybingų ir drąsių žmonių, kurie nebijo rizikuoti, mėgsta atkreipti į save dėmesį ir atvirai reikšti savo mintis, ženklas. O jei užsidėsite kiekvieną kitą? Nesvarbu! Laisvai derinkite kojines su pomėgių ir spor...

Apsimaukite spalvingas vyriškas kojines ir parodykite pasauliui savo žaismingą ir laisvą asmenybę! Kojinės su juokingais motyvais yra kūrybingų ir drąsių žmonių, kurie nebijo rizikuoti, mėgsta atkreipti į save dėmesį ir atvirai reikšti savo mintis, ženklas. O jei užsidėsite kiekvieną kitą? Nesvarbu! Laisvai derinkite kojines su pomėgių ir sporto motyvais, kojines su maisto, gamtos ir gyvūnų motyvais arba kalėdines kojines.

Kaip pasirinkti įdomias vyriškas kojines

Kojinės skirtos ne tik papuošti. Iš tiesų jos atlieka keletą svarbių funkcijų - turi išlaikyti kojas sausas ir šiltas, mažinti prakaitavimą ir apsaugoti nuo nemalonaus kvapo. Jokiu būdu jos neturi jūsų spausti ir sukelti nemalonių pūslių ant blauzdų ar kulkšnių. Taip pat atkreipkite dėmesį į medžiagų kokybę - bambuko ar medvilnės kojinės tinka kasdieniam dėvėjimui, o sportinėms kojinėms puikiai tinka funkcinės kojinės, pagamintos iš natūralios merino vilnos, kuri veiksmingai sugeria prakaitą.

Rodyti daugiau

Filtruoti pagal kategoriją

Dydis
Daugiau... Mažiau
Prekės ženklas
Daugiau... Mažiau
Daugkartinė pakuotė
Daugiau... Mažiau
Spalva
Daugiau... Mažiau
Medžiaga
Daugiau... Mažiau
Tipas
Daugiau... Mažiau
Gumos tipas
Daugiau... Mažiau
Kitas
Daugiau... Mažiau
Kelnaičių ilgis
Daugiau... Mažiau
Filtras

Viršuje

Geriausi pardavėjai

Geriausiai įvertintas

Naujausias

Pigiausias

Brangiausias

1-14 iš 14 elementų
1-14 iš 14 elementų